Lower Stannary refectory

BRIGHT AND PRACTICAL DESIGN FOR BUSY SERVERY

Our interior signage scheme for the Stannary refectory focused on creating an effective space for customers to navigate freely during the busiest times, maximising existing structures to create bright and clear signposting

Catering to students, staff and visitors at the shared University campus in Penryn, the Stannary’s interior scheme needed to accommodate large volumes of customers at busy times without creating further clutter or obstruction.

Food and beverage serving areas hugged the walls of the refectory with a central island providing the chilled self service salad bar.

We used stylish, high impact graphics on the walls, and hanging ceiling signage to signpost the various servery options in a bright format that is visible across large crowds.

Wall mounted perspex poster holders provided flexible display space that could be changed and updated by the client as required. Additional graphics were used to reinforce the Stannary’s values to customers, highlighting the quality and sustainability credentials of their produce and service.

CLIENT

Falmouth Exeter Plus

SHARE

MORE INTERIORS