Penryn Campus, Glasney Lodge

THE RESULT IS A FLEXIBLE WELCOMING SPACE

GLASNEY LODGE: A FLEXIBLE WELCOMING SPACE

Working alongside RG Kellow, we were appointed to develop the existing design concepts for the Glasney Lodge, an interestingly shaped building used by the students to pick up their post in the heart of Glasney student village on the Penryn Campus.

We worked to create a detailed design specification packed with cost-effective solutions to maximise the available budget. We then sourced and supplied all fixed and loose furniture, lighting and graphics. To work with the tricky shape, we used fixed banquette seating and a bespoke reception desk with access and the flexibility to accommodate different volumes of traffic at different times. Vinyl decals on the lockers behind the reception desk were a cost-effective way to create a feature to give texture and really bring the space together.

The result is a flexible, welcoming space, that has encouraged people to use it and gather there rather than simply popping in and leaving straight away.

MORE INTERIORS

CLIENT

FALMOUTH EXETER PLUS

SHARE