Ginsters

LOW-MAINTENANCE SCHEME THAT BOTH STAFF & VISITORS LOVE

LOW-MAINTENANCE SCHEME THAT BOTH STAFF & VISITORS LOVE

We were approached by Ginsters to design and fit out their head office in Callington to reflect their brand of great-tasting food with real character.

To match Ginsters’ bold brand values, we designed a bright, inspiring interior design concept incorporating furniture, finishes and feature graphics. Effective use of space and consideration of the day to day running of the office were key.

We made the most of existing features such as stained floors and bold painted walls and employed clever design tweaks to accommodate deliveries, hide bins, increase storage and display awards.

Three new meeting rooms with glazed fronts were created, as well as an informal ‘inspiration space’ for staff.

We sourced and supplied new executive furniture and designed and installed bold graphics and artwork to tie everything together, including a large, feature story wall to celebrate the provenance of Ginsters’ suppliers and ingredients.

MORE INTERIORS

CLIENT

GINSTERS

SHARE